Innovatieve sliding shutter systems & pop-ups

Innovatieve, flexibele sliding shutters & pop-ups. Met liefde en oog voor detail geproduceerd.

Maak kennis

met ‘s werelds meest innovatieve en flexibele oplossing om uw winkel, restaurant of café op luchthavens en in winkelcentra af te sluiten. Onze sliding shutters bieden de oplossing voor iedere retailer van nu. Altijd op maat geproduceerd. Met oog voor detail. Aangepast aan uw wens. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor een tijdelijke winkelruimte of pop-up mét een rondom afsluitende, elegante shutter. Welkom bij We are Opening Doors.

Ontdek onze shutters

Een elegante, flexibele manier om uw winkel, café of restaurant af te sluiten. Altijd op maat gemaakt en volledig afgestemd op de uitstraling van uw winkel

Ontdek de POP-UP

Flexibele, tijdelijke, pop-ups. De perfecte modulaire oplossing voor uw tijdelijke winkel vanaf 9m2

We are opening doors

We Are Opening Doors is opgericht door Geert Sillevis en Anneke Renes. Met meer dan 30 jaar ervaring in shopfitting in winkelcentra en vliegvelden weten we als geen ander welke aspecten belangrijk zijn voor winkels. Doordat we onze producten zelf fabriceren, kunnen we maatwerk producten aanbieden, volledig afgestemd op de wensen en voorkeuren van onze klanten.

Naast het leveren van een uniek maatwerkproduct denken we graag mee over het ontwerp van uw winkel, café of restaurant. Dankzij onze ervaring als shopfitters weten we hoe een winkel gebouwd wordt en wat daarbij komt kijken. Dat stelt ons in staat om uw architect of designer te adviseren, zodat de unieke kwaliteiten van de shutter maximaal benut kunnen worden.

Veel gestelde vragen Shutters Veel gestelde vragen Pop Ups