Op deze manier gaan wij te werk

Weten waar u aan toe bent: dit is onze werkwijze.

Op deze manier gaan wij te werk

Weten waar u aan toe bent: dit is onze werkwijze.

Een samenwerking is meer dan het leveren van het uiteindelijke product. We nemen het voortraject minstens net zo serieus als het uiteindelijke resultaat. Het ontwikkelen van een op maat gemaakte shutter of pop-up is een uitgebreid proces, waar we u de juiste begeleiding in bieden. We controleren het hele traject: van een informele brainstorm tot de uiteindelijke fabricage en montage. Doordat we in alle fases nauw betrokken zijn, ontzorgen we u in het gehele proces. Daarvoor onderhouden we het contact met u, uw aanneme en de locatie van uw winkel. We nemen hierin alle verantwoordelijkheid op ons, van het begin tot het einde. Zo weten we zeker dat het uiteindelijke resultaat verbluffend zal zijn.

We nemen we u graag mee in onze werkwijze, zodat u precies weet wat u kunt verwachten als we een samenwerking aan gaan.

Stap 1: Informatie inwinnen

Alles valt of staat met het inwinnen van de juiste informatie. We zorgen er dus voor dat we telefonisch contact opnemen om informatie op te halen. Daarnaast vragen we u om tekeningen op te sturen zodat we een juist beeld kunnen vormen van de huidige situatie. Alle informatie is hierbij nuttig: van de plattegrond tot de merkpropositie.

Stap 2: De technische tekening

Nadat we een beeld hebben gekregen van de aanvraag, gaat onze tekenaar direct aan de slag met de technische tekening. Die technische tekening wordt dus altijd op maat gemaakt en afgestemd op uw situatie. Dankzij deze tekening krijgt u direct een visueel beeld van ons voorstel. Deze tekening gaat vervolgens heen en weer tussen u, de architect en ons.

Stap 3: Definitieve tekening en offerte

Als we onderling duidelijk in kaart hebben gebracht wat het definitieve plan gaat worden, zorgen we ervoor dat we een opzet ontwikkelen waar de shutter definitief ingetekend gaat worden. Uiteraard ontvangt u dan ook direct een offerte voor deze opzet.

Stap 4: Aanbesteding & aanbetaling

Na het uitbrengen van de offerte volgt er een aanbesteding en aanbetaling. We spreken een schema af wanneer de levering plaats zal vinden. Daar zijn we heel precies in. Afspraak is afspraak. We zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat het product op de afgesproken datum geleverd wordt. Dat is onze belofte.

Stap 5: Productie en plaatsing

Terwijl de bouw zich afwikkelt op het vliegveld of in het winkelcentrum, maken wij het product klaar in onze fabriek. Als de winkel klaar is, komen de lijnen bij elkaar. Wij komen op locatie en zorgen voor de montage van de shutter. Deze wordt in een dag (of nacht) gemonteerd.

Stap 6: Na de installatie

Na de montage van het product geven we uitleg aan uw medewerkers. Zo worden zij op de juiste manier geïnstrueerd en weten ze hoe ze met het product om moeten gaan. Daarnaast ontvangt u een handleiding waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe u het product kunt bedienen.