In het verleden werden tijdelijke winkels moeizaam opgebouwd én weer afgebroken. Dat is zonde van de materialen en draagt niet bij aan duurzame doelstellingen. Daarnaast stonden retailers vaak voor de uitdaging om deze pop-ups op een veilige en aantrekkelijke manier af te sluiten. Daarvoor biedt onze tijdelijke pop-up de perfecte oplossing.

De pop-up is een flexibele, modulaire winkelruimte van 9 m² die ingezet kan worden voor verschillende doeleinden. De grootte van de pop-up kan geschaald worden in configuraties naar keuze. Daarvoor houden we altijd meervouden van de oorspronkelijke 9m² aan. Onze pop-ups worden gemakkelijk en snel opgezet (binnen slechts één dag) met een sliding shutter system rondom. De shutters bieden een meerwaarde aan de kiosk: u sluit binnen no-time af, en uw producten zijn veilig.

Een tijdelijke winkelruimte was nog nooit zo aantrekkelijk

Dit maakt onze pop-ups anders dan anderen. Onze pop-ups:

  • zijn gemakkelijk en snel (binnen één dag) opgezet.
  • worden aangepast aan uw wensen en voorkeuren. Daardoor sluiten ze altijd naadloos aan bij de uitstraling van uw brand.
  • dragen bij aan duurzaamheidsdoelstellingen. Onderdelen worden hergebruikt en dus efficiënt benut.
  • leveren een positieve bijdrage aan het imago van uw product.

Veel gestelde vragen

Wilt u meer informatie over onze pop-ups? We hebben een lijst van veel gestelde vragen voor u verzameld met het bijpassende antwoord. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

De constructie bestaat uit geprefabriceerde aluminium profielen die ter plaatse aan elkaar gemonteerd worden.

Ja, dat is perfect mogelijk. De pop-up is aan alle vier de zijden voorzien van een We Are Opening Doors-schuifluik.

Normaal gezien zal het mogelijk zijn om een pop-up van twee modules in één dag of één nacht op te bouwen.

De onderdelen worden netjes verpakt in houten kratten die per vrachtwagen worden geleverd en verplaatst kunnen worden met een palletwagen.

Dat is prima; de extra modules zullen perfect passen bij de eerdere modules.

Wij hebben een aantal units op voorraad voor onmiddellijke levering in RAL 9003 (signaalwit). Het is ook mogelijk om de pop-up zonder meerprijs af te werken in iedere RAL-referentie die u wenst.

Ja, dat is perfect mogelijk; wij leveren een gedetailleerde handleiding. We stellen echter voor dat we u één keer tonen hoe het moet en dat u het van daaruit overneemt. Dan weten we zeker dat alles goed uitgelegd en overgedragen is.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee

Aangezien de regels en voorschriften in de verschillende landen sterk uiteenlopen, bieden wij deze diensten niet aan. Zodra de unit staat, kan een plaatselijke elektricien hem binnen no-time bekabelen. In het ontwerp zijn kabelgoten opgenomen en er is ruimte onder de vloer voor de verdeling van elektrische kabels et cetera.

De standaardmodule is 9 m² die ingezet kan worden voor verschillende doeleinden. De grootte van de pop-up kan geschaald worden in configuraties naar keuze. Daarvoor houden we altijd meervouden van de oorspronkelijke 9 m² aan, dus 18 m², 27 m², 36 m² enzovoorts.

Ja, dat is perfect mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een andere vraag?

Staat uw vraag er niet tussen? Of kunt u niet het antwoord vinden waar u naar op zoek was? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden uw vragen graag.