Veel gestelde Shutter vragen

We krijgen regelmatig vragen over onze shutters, hieronder een overzicht van de  meest gestelde vragen.

De shutters van We Are Opening doors worden vervaardigd uit van geëxtrudeerde aluminium profielen.

Nee, de shutters worden opgehangen aan een bovenrail. Je kunt dit eigenlijk vergelijken met de montage van een gordijnrails. Er wordt geen rail in de vloer gemonteerd.

De shutters worden vergrendeld door middel van verticale vloerbouten die in roestvrijstalen vloerbussen schuiven.

Ja, dat is zeker mogelijk! De shutter kan rondom gemonteerd worden.

Ja, dat is zeker mogelijk. De bovenrail verlaagt de bovenkant met slechts 42 mm. Dat verschil zult u nauwelijks merken.

Ja, uw plaatselijke slotenmaker kan de standaardcilinders gemakkelijk voor u vervangen.

De shutter kan gemakkelijk worden hergebruikt en/of aangepast aan een andere opening. De shutter is gemaakt van aluminium dat gemakkelijk kan worden gerecycled.

Dat is lang verhaal….. De oprichters van We Are Opening Doors, Geert en Anneke, kwamen al in de jaren ’80 naar Portugal, werkten vele jaren in de shopfitting en bouwden meer dan 400 winkels. Eigenlijk is het antwoord kort maar krachtig: we hebben het hier naar onze zin!

De shutters worden zorgvuldig verpakt in houten kratten die worden vervoerd naar bestemmingen in heel Europa en daarbuiten. Met transporten die elke week onze fabriek verlaten is logistiek voor ons een tweede natuur geworden.

Ja, dat is perfect mogelijk, zolang de ingang van de nieuwe winkel niet hoger is dan de tijdelijke winkel.

Ja, we kunnen een ‘garage’ creëren in het midden van de opening.

Er zijn geen standaard kleuren, u kunt elke RAL-referentie naar uw voorkeur kiezen zonder extra kosten.

Ja, dat kunnen we! Maar een snellere en eenvoudigere oplossing zou zijn om uw plaatselijke slotenmaker te bellen. Hij kan de sloten (die standaard zijn) gemakkelijk en snel voor u vervangen.

Ja, dat is perfect mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het basisonderhoud is zeer eenvoudig en kan door de gebruiker worden uitgevoerd. Raadpleeg daarvoor de onderhoudsinstructies op onze website. Wij verplichten onze klanten niet om een onderhoudscontract met ons af te sluiten.

We zorgen voor een snelle reactie om alle vragen op te lossen. Daarvoor werken wij met partners in verschillende landen.

Wij vinden dat onze klanten de beste deal krijgen door rechtstreeks bij ons te kopen. Tegelijkertijd profiteert u dan van onze unieke knowhow en expertise. We houden graag zelf het persoonlijke contact met u zodat we zeker weten dat we u van het juiste advies kunnen voorzien.

Ja, dat is perfect mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Normaal gesproken wordt het rolluik door We Are Opening Doors zelf geïnstalleerd. Bekijk ook onze werkwijze eens om een beter beeld te krijgen van het proces.

Ja, dat is mogelijk. Wij kunnen hiervoor een gedetailleerde handleiding leveren. Een alternatieve optie is om het rolluik met lokale arbeidskrachten te installeren terwijl wij een toezichthouder inzetten om ervoor te zorgen dat alles correct wordt gedaan.

We Are Opening Doors verstrekt twee jaar garantie op alle producten. Zie hiervoor ook onze garantievoorwaarden.

Een andere vraag?

Staat uw vraag er niet tussen? Of kunt u niet het antwoord vinden waar u naar op zoek was? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden uw vragen graag.